Početna Download Kviz Zemlje članice Linkovi O nama
 
Uloga mladih u društvu
Organizacije, udruge i portali
Mladi u Hrvatskoj
Program MLADI U AKCIJI
:: YouthNET

YouthNET je projekt čiji je cilj poticanje suradnje mladih u JI Europi i njihovo povezivanje s udrugama mladih u zemljama Europske unije.

Što radi YouthNET?

  • Promovira program Mladi u akciji u JI Europi kao koristan program za izgradnju trajnih partnerstva među organizacijama mladih, izmjenu pozitivnih iskustava i pojačavanje subjektivnih vrijednosti, kao što su međukulturalno učenje, solidarnost i aktivno građanstvo
  • Podupire regionalnu suradnju u JI Europi financirajući pogranična partnerstva, zajedničke aktivnosti i suradnju između vlasti i organizacija mladih

YouthNET jre inicijativa koja je započela s radom 2001. godine u okviru Pakta o stabilizaciji za JI Europu, a bila je sponzorirana od strane austrijskog ministarstva vanjskih poslova. Od 2002. Europska komisija podupire YouthNET kao alat za jačanje suradnje sa JI Europom preko programa Mladi, a od 2007. i programa Mladi u akciji.

Dodatne informacije:

http://www.iz.or.at/start.asp?b=381&sub=932

 
 
...da se od svih EU građana Finci najdulje školuju. Oni u prosjeku školujući se provedu čak 16,7 godina. Dulje od njih, u Europi, školuju se samo Norvežani (16,9 godina)
 
Kako ste zadovoljni ulogom mladih u Vašoj lokalnoj zajednici?
Vrlo sam zadovoljan/na
Zadovoljan/na sam
Nisam baš zadovoljan/na
Uopće nisam zadovoljan/na
Nisam upoznat/a sa ulogom        mladih u mojoj lokalnoj        zajednici
 
copyright © 2007 by weboder & TIOŠ Čakovec | natjecanje Login@Europe 2007 | XHTML 1.1 | CSS 2.1