Početna Download Kviz Zemlje članice Linkovi O nama
 
Uloga mladih u društvu
Organizacije, udruge i portali
Mladi u Hrvatskoj
Program MLADI U AKCIJI
:: Akcija 1 - Mladi za Europu
Ciljevi ove akcije su:
  • povećati mobilnost mladih s potporom zamjena mladih
  • razvijati državljanstvo mladih i međusobno razumijevanje s potporom pobude mladih, projekata i aktivnosti koje se tiču sudjelovanja mladih u demokratskom životu.
1.1 Razmjene mladih
Razmjene mladih su prilika za skupine mladih (starosti od 13 do 25 godina) iz različitih država, da se susreću i upoznavaju kulture drugih. Skupine planiraju ove razmjene zajedno na temu koja je u zajedničkom interesu.
1.2. Potpore za mlade
Ova podakcija podupire zajedničke projekte, zasnovane na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini. Također podupire razvoj mreže sličnih projekata u različitim državama da bi okrjepili njihov europski značaj te povečali sudjelovanje i razmjenu iskustava među mladima. Potpore za mlade su namijenjene uglavnom mladima između 18. i 30. godine. Sudjelovati mogu i mladi od 15. godine nadalje, ali uz pratnju instruktora.
1.3. Projekti mladenačke demokracije

Ova podakcija podupire sudjelovanje mladih u demokratskom životu na razini lokalnog, regionalnog i nacionalnog zajedništva te na međunarodnoj razini. Otvorena je za mlade starosti od 13 do 30 godina.

 
 
...da sa 455 milijuna stanovnika Europska unija premašuje ukupnu populaciju Sjedinjenih Američkih Država i Rusije zajedno
 
Kako ste zadovoljni ulogom mladih u Vašoj lokalnoj zajednici?
Vrlo sam zadovoljan/na
Zadovoljan/na sam
Nisam baš zadovoljan/na
Uopće nisam zadovoljan/na
Nisam upoznat/a sa ulogom        mladih u mojoj lokalnoj        zajednici
 
copyright © 2007 by weboder & TIOŠ Čakovec | natjecanje Login@Europe 2007 | XHTML 1.1 | CSS 2.1